LinkedIn Fotografie

Ook op LinkedIn zie je steeds vaker dat bedrijven hun branding door trekken naar de profielen van hun werknemers. Zo creëer je een continuïteit in het beeld van jouw bedrijf! 

Naast dat er nog veel zwart-witte foto's met witte achtergronden te zien zijn, gebeurd het gelukkig ook steeds vaker dat er gekozen wordt voor een wat 'vrolijkere' achtergrond. Ik ga met jou op zoek naar de perfecte locatie, in of rond je bedrijf. Hierdoor kunnen we samen het perfecte beeld creëren, dat past bij wat jij wilt uitstralen.

Zakelijke LinkedIn Foto Amersfoort

Een eerste indruk maak je maar één keer en daar is je profielfoto op LinkedIn een belangrijk onderdeel van. De eerste belangrijke stap om jezelf te presenteren is daar aandacht aan besteden! Wanneer je kijkt naar de statistieken van LinkedIn zie je dat profielen met een foto 21 keer vaker worden bekeken dan profielen zonder foto, daarnaast ontvangen ze 36 keer meer berichten! Mensen hebben nu eenmaal graag een gezicht bij je naam en vormen direct al een beeld van je, zonder maar een woord te hebben gewisseld.

In het kort

  • LinkedIn Fotograaf op locatie;
  • Voor eenmanszaken en voor grote bedrijven;
  • Drie knappe foto's;
  • Elke gekozen foto in drie resoluties: klein, middel en volledig formaat;
  • Koffie!

Kosten

Het maken van een goede LinkedIn fotograaf hoeft niet zo veel te kosten. Ik kom graag bij je langs op locatie en maak dan voor €50,- per persoon een te gekke LinkedIn foto. Het mooiste is dan natuurlijk om meerdere personen op één dag te fotograferen. Voor een LinkedIn foto in Amersfoort worden géén reiskosten gerekend. Bij grotere afstanden wordt €0,25 per kilometer gerekend.


Co2adviseurs Thijs Lindhout Linkedin Fotografie Staatsbosbeheer Maarten Van Der Valk Staatsbosbeheer Billy Apai Linkedin Coolsafety Webshop Linkedin Fotografie Co2adviseurs Linkedin Fotografie Christine Everaars Robin Van Der Ploeg Linkedin Oxygen Software Hans Herbrink Linkedin David Messie Linkedin Oxygen Software Robin Van Der Ploeg Linkedin Fotografie Sydney Brouwer Linkedin Fotografie Coolsafety Linkedin Casper Co2adviseurs Linkedin Fotografie Aristakes Jessayan Charisma Fashion Onnick Jessayan Linkedin Oxygen Software Rudolph De Groot Dos Consulting Linkedin